Gepolierde beton Oosterzele

Opzoek naar Gepolierde beton Oosterzele ?

Gepolierde beton Oosterzele

Beton is een duurzaam materiaal dat op veel verschillende manieren wordt gebruikt in de bouw. Niet iedereen vindt het aanzicht van beton aantrekkelijk, met gepolierde beton Oosterzele kunt u binnenkort genieten van een zeer duurzame betonvloer die niet alleen sterk is, maar er ook prachtig uitziet! Gepolierde beton ofwel polybeton is een betonvloer met een toplaag die op een speciale manier geborsteld wordt, wat de vloer een luxueuze aanblik geeft. Het is mogelijk om gepolierde beton Oosterzele kosteneffectief te laten leggen met veel verschillende mogelijkheden, in diverse stijlen en kleuren.

Hoe werkt gepolierde beton Oosterzele?

Een vloer van beton is op zich niet bijzonder, beton is immers een zeer sterk materiaal met een lange levensduur. Vaak wordt er een vloerbedekking op het beton gelegd zoals tegels, tapijt of parket. Bij gepolierde beton Oosterzele wordt er op basis van beton een speciale betonlaag aangebracht die geborsteld wordt waardoor er een prachtige glans ontstaat. Het cement wordt gemengd met diverse kleurstoffen waardoor er vele tinten polybeton mogelijk zijn.

Gepolierde beton Oosterzele is vakmanschap

gepolierde beton Oosterzele terras

Niet iedereen kan een polybeton vloer leggen, hiervoor is kennis nodig. Bij het drogen moet er rekening gehouden worden met een speciale behandeling. Wanneer beton te snel zou drogen kunnen er scheuren ontstaan. Daarnaast kan beton gaan bollen wanneer het niet onder de juiste temperatuur wordt gelegd. Daarom is het een aangenaam gevoel dat u kunt vertrouwen op de specialist in gepolierde beton Oosterzele en omgeving. Een bedrijf die het materiaal kent en tegemoet komt aan de specifieke wensen van elke klant. Want gepolierde beton is altijd maatwerk.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Gepolierde beton is een duurzaam materiaal dat zeer sterk en slijtvast is. Het is een natuurlijk materiaal dat altijd een unieke uitstraling heeft. Het is belangrijk om geen chemische middelen te gebruiken bij het reinigen. Slechts lauwwarm water is in de meeste gevallen voldoende, met een natuurlijke olie om de glans te behouden en microporiën op te vullen.

Gepolierde beton Oosterzele voor binnen en buiten

gepolierde betonvloer Oosterzele

U kunt de woning binnen compleet voorzien van polybeton, van de kelder tot aan de zolder. Zelfs trappen worden op aanvraag uitgevoerd in gepolierde beton. Daarnaast is polybeton ook buiten te gebruiken, bijvoorbeeld als terras of carport. Net als gepolierde beton binnenshuis kunt u kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen. Bij gepolierde beton buiten en om de woning wordt een afwijkend productieproces toegepast om het beton optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden. Zo kunt u lang genieten van deze vloer.

Meer weten over gepolierde beton Oosterzele

We hebben op deze pagina slechts een beperkte ruimte, er is nog veel meer te vertellen over gepolierde beton. Daarom willen we u vragen contact op te nemen voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Standaard tarieven zijn helaas niet te noemen omdat elke polybeton vloer maatwerk betreft. Bij grotere oppervlaktes wordt de prijs steeds aantrekkelijker, gepolierde beton Oosterzele valt meestal goedkoper uit dan vergelijkbare soort vloeren. Neem direct contact met ons en we leggen u graag alle mogelijkheden uit, we tonen u eveneens graag onze referenties ter inspiratie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Betonwerken Snel. Alle Rechten Voorbehouden