Gepolierde betonvloer in huis

Met gepolierde beton is het niet meer nodig om een vloerbedekking te leggen, polybeton is een enorm veelzijdig materiaal met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met de keuze uit verschillende kleuren, de glans en het design zijn de mogelijkheden eindeloos. Gepolierde beton is daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk, we leggen u graag uit wat de mogelijkheden en voordelen zijn van polybeton.

Wat zijn de voordelen van gepolierde beton?

Er zijn meer voordelen dan we hier kunnen opsommen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

  • Gepolierd beton is zeker niet saai! U kunt zelf kiezen voor een neutrale en vlakke afwerking, of een tegelpatroon. Hiermee kunt u het ruimtelijk beeld van uw woning beïnvloeden.
  • U kunt de kleur, glans en vormgeving geheel afstemmen op uw bestaande interieur. Wanneer u de volledige woning opnieuw wilt inrichten adviseren we u graag over de mogelijkheden.
  • Beton is een zeer duurzaam materiaal dat langer meegaat in vergelijking met een standaard betonvloer door de afwerking en toplaag. U zult lang genieten van een polybeton vloer.
  • Polybeton is zeer hygiënisch omdat het een vlakke vloer betreft die geheel vrij is van stof. Uw kunt de vloer reinigen met slechts lauw water.
  • De prijs voor gepolierd beton is laag in vergelijking met vele alternatieven, zeker gezien de lange levensduur en de lage onderhoudskosten.

Gepolierd beton kan in het hele huis toegepast worden. Naast de woonkamer van een huis kan het ook in de kelder, de garage, in appartementen en in lofts. Naast particulier gebruik is polybeton ook ideaal voor zakelijke toepassingen in winkels, de showroom en oudere gebouwen waar u klanten wilt ontvangen. Wij zijn gespecialiseerd in gepolierde beton oplossingen voor elke toepassing. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Mogelijkheden met polybeton

Gepolierd beton is uiterst veelzijdig, laat ons enkele mogelijkheden voor u opsommen:

  • Kies voor een luxueuze donkere kleur of houdt het licht en open, met polybeton kunt u alle kanten uit.
  • We gebruiken carnaubawas in combinatie met kokosmat en zuivere wol om de juiste glans te creëren.
  • U bent niet beperkt tot een vlakke vloer, we kunnen tegels zagen op elke gewenste maat.
  • Wilt u strak beton graag combineren met een natuurlijk materiaal zoals parket van hout? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Gepolierd beton kan ook toegepast worden bij verschillende hoogtes bij trappen of verschillende ruimtes naast elkaar. Met materialen als Galvanisé, Inox of Cortenstaal werken we de vloer af met een prachtige bekisting. Zien is geloven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en we geven uw een aantal adressen waar u een kijkje kunt nemen. Dit betreft tevreden klanten die verschillende soorten gepolierd beton in huis hebben liggen.

Onderhoud van polybeton is zeer eenvoudig

Als u het vloeroppervlak regelmatig reinigt met de juiste materialen zult u zeer lang kunnen genieten van een vloer van gepolierd beton. U heeft slechts lauw water nodig in combinatie met een natuurlijke zeep op basis van lijnolie. Hiermee worden de fijne gaatjes in het beton opgevuld en de prachtige glans blijft behouden. Met name in ruimtes zoals de badkamer, de eetkamer en de keuken raden we aan regelmatig de vloer te reinigen. Dat is eigenlijk alles!

Gebruik bij het reinigen van de vloer absoluut geen javel, ook niet in verdunde vorm. Dit zal permanente schade aan de gepolierde beton vloer toebrengen. Laat ook chemische schoonmaakmiddelen staan. Wanneer u vragen heeft over het onderhoud van uw polybeton vloer kunt u gerust even contact opnemen voor advies en ondersteuning.

De kosten van gepolierde beton

De kosten voor polybeton liggen wellicht een stuk lager dan u zult verwachten. U moet rekening houden met de totale levensduur van uw vloer, en die is aanzienlijk langer dan vele alternatieve vormen van vloerbekleding. Door meerdere ruimtes te laten plaatsen, en bijvoorbeeld ook als terras, kunnen wij voor u een scherpe offerte opstellen. We denken graag met u mee en leveren altijd maatwerk. Wacht niet langer en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.