Polybeton

Polybeton laten leggen

Polybeton

Steeds meer mensen kiezen voor polybeton . Deze vorm van gepolierde beton is niet alleen praktisch en betaalbaar, polybeton biedt tevens een zeer aantrekkelijk aanzicht voor elke woning. Voor polybeton kunt u terecht bij ervaren vakmensen die voor iedere woning de juiste oplossing bieden. Polybeton leggen is steeds opnieuw een uniek stukje maatwerk dat letterlijk naadloos aansluit op elke woning. U kunt dit type woonbeton zelfs gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Met polybeton geniet u van een prachtige en onderhoudsvriendelijke vloer voor een scherpe prijs.

Wat is polybeton?

Polybeton wordt ook wel gepolierde beton of glanzend beton genoemd. De basis is een massieve betonvloer die wordt opgebouwd uit meerdere lagen. De bovenste laag wordt van een kleurstof voorzien en geborsteld voor een mooie en natuurlijke glans. Polybeton legt vloeren op maat die perfect aansluiten op de woning. Zonder drempels en zonder voegen bedekt polybeton de gehele oppervlakte. Na het leggen door polybeton kan de vloer worden voorzien van een tegel patroon wat de ruimte een bijzondere uitstraling geeft.

Mogelijkheden bij polybeton

polybetonvloer

Voor het leggen van polybeton heeft u de juiste leverancier gevonden. Gepolierde beton plaatsen is niet eenvoudig, het vergt specialisten met ervaring om deze vloer op de juiste wijze te leggen. Dit zijn de meeste gehoorde redenen om te kiezen voor polybeton :

 • Een vloer van gepolierde beton is zeer sterk en duurzaam
 • Door gebruik te maken van diverse kleurstoffen is er een breed spectrum aan kleuren mogelijk.
 • Polybeton is een vloer die weinig onderhoud behoeft.
 • De vloer kan strak worden gelegd zonder naden en later optioneel worden ingeslepen met een patroon naar keuze.
 • Het is mogelijk om deze betonvloer te voorzien van vloerverwarming.
 • Het beton kan ook toegepast worden in andere ruimtes en zelfs voor een trap.
 • De totale kosten liggen opvallend laag.

De kosten van polybeton

Voor huiseigenaars is het leggen van polybeton nu heel aantrekkelijk. Hoewel tegels per vierkante meter goedkoper zijn moeten er bij tegels veel meer werkzaamheden plaatsvinden die de kosten opdrijven. De totale kosten voor gepolierde beton vallen doorgaans lager uit dan vergelijkbare vloeren. Hoe groter het vloeroppervlak hoe goedkoper de kosten uitpakken per meter. Het loont zich om een offerte op te vragen bij polybeton . De prijs zal u verbazen!

Zijn er nadelen bij Polybeton?

polybeton nadelen

Deze vorm van gepolierde beton heeft eigenlijk geen nadelen, er zijn wel enkele aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. Volgens polybeton moet u letten op:

 • De toplaag moet worden behandeld om scheuren te voorkomen. Bij beton zijn kleine scheurtjes niet uit te sluiten, deze geven karakter aan de vloer.
 • Bij een zeer klein vloeroppervlak kunnen de kosten relatief hoog uitvallen. Grotere opdrachten vallen doorgaans goedkoper uit.
 • De aanleg van polybeton moet op vakkundige wijze gebeuren, anders kunnen er ongewenste problemen ontstaan zoals bolling van het beton en scheuren. Polybeton levert elke keer opnieuw maatwerk en vakwerk.

Meer weten over de mogelijkheden van gepolierde beton bij u in huis? Neem direct contact op voor uw polybeton vloer .

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Betonwerken Snel. Alle Rechten Voorbehouden