Mortex Keuken: Naadloze Elegantie & Stijl

Een mortex keuken biedt een naadloze en elegante afwerking voor uw keukenrenovatie. Met mortex kunt u diverse keukenoppervlakten afwerken, zoals het aanrecht, de keukenwand, de keukenvloer en het keukenblad. De afwerking heeft een unieke uitstraling die zorgt voor een stijlvol keukeninterieur. Het duurzame karakter van mortex maakt het een ideale keuze voor het renoveren van uw keuken.

Belangrijkste Punten:

 • Een mortex keuken biedt een naadloze en elegante afwerking voor keukenrenovaties.
 • Mortex kan worden gebruikt op diverse keukenoppervlakten zoals het aanrecht, de keukenwand, de keukenvloer en het keukenblad.
 • De mortex afwerking heeft een unieke uitstraling die zorgt voor een stijlvol keukeninterieur.
 • Mortex is duurzaam en ideaal voor het renoveren van uw keuken.

Wat is een betonciré vloer?

Een betonciré vloer is een type betonstuc dat gebruikt wordt voor het afwerken van vloeren. Het betreft verschillende systemen met elk hun eigen kwaliteit en uitstraling. Het originele betonciré op latex basis is echter te zacht voor vloeren, dus het is belangrijk om te kiezen voor de juiste kwaliteit om een mooie en krasvaste vloer te krijgen.

Onze betonciré vloeren zijn van hoge kwaliteit en bieden verschillende voordelen. Ze zijn krasbestendig, waterdicht en flexibel. Met een dikte van ongeveer 2 tot 3 mm zijn ze minimaal vlekgevoelig. Het stucwerk is sterk en voorkomt krassen en deuken, hoewel het niet volledig hufterproof is.

Een betonciré vloer heeft een unieke kleurschakering die zorgt voor een pure en authentieke uitstraling. Het voelt zacht en egaal aan, wat ideaal is om met sokken of blote voeten op te lopen. Bovendien neemt het snel de kamertemperatuur over, wat comfortabel is voor uw voeten.

Een van de grootste voordelen van een betonciré vloer is het eenvoudige schoonmaakproces. Dankzij het ontbreken van voegen, wat vaak een bron van schimmel kan zijn, is het stucwerk gemakkelijk schoon te maken. Het minimale onderhoud maakt het ook een aantrekkelijke keuze voor veel mensen.

Daarnaast biedt een betonciré vloer de mogelijkheid om over bestaande tegels te leggen, waardoor het een geschikte optie is voor renovaties. Dit bespaart tijd en kosten, terwijl u toch kunt genieten van de esthetische waarde en duurzaamheid van een betonciré vloer.

Tot slot is een betonciré vloer ook geschikt voor vloerverwarming. De stucwerklaag is dun genoeg om warmte goed door te geven, waardoor uw keuken of badkamer comfortabel en gezellig blijft.

Voordelen van een betonciré vloer in de keuken

Een betonciré vloer heeft veel voordelen voor gebruik in de keuken. Dit type vloer is waterdicht, waardoor het bijna geen vlekken opneemt. Anders dan tegels heeft een betonciré vloer geen voegen, waardoor er minder snel schimmel ontstaat. Het is daarom een ideale keuze voor badkamervloeren en andere vochtige ruimtes.

Daarnaast is een betonciré vloer eenvoudig schoon te houden en vereist het minimaal onderhoud. Het is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen dagelijkse belasting en slijtage. Als uw keuken al betegeld is, kan de betonciré laag direct over de bestaande tegels worden aangebracht, waardoor het ideaal is voor renovaties.

Een betonciré vloer heeft een dunne laagdikte van 2-3 mm en past goed over de bestaande ondergrond. Hierdoor is het mogelijk om de vloer op maat te maken en eventuele oneffenheden weg te werken. Daarnaast is een betonciré vloer geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmte in uw keuken.

Met een betonciré vloer creëert u een naadloze en stijlvolle afwerking voor uw keuken. Het materiaal biedt een eigentijdse uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen. Of u nu houdt van een minimalistische look of een industriële sfeer, een betonciré vloer voegt karakter en stijl toe aan uw keuken.

 • Waterdicht en vlekbestendig
 • Geen voegen, minder kans op schimmel
 • Eenvoudig schoon te houden en minimaal onderhoud
 • Geschikt voor renovaties, kan over bestaande tegels worden gelegd
 • Dunne laagdikte van 2-3 mm, past goed over bestaande ondergrond
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Naadloze en stijlvolle afwerking

Een betonciré vloer biedt dus talloze voordelen voor uw keuken. Het is een duurzame en veelzijdige keuze die zorgt voor een prachtige en praktische ruimte waar u jarenlang van kunt genieten.

Is een betonciré vloer geschikt voor een badkamer?

Een betonciré vloer is een uitstekende keuze voor een badkamer vanwege de vele voordelen die het biedt. Betonciré is van nature waterbestendig, waardoor het perfect geschikt is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Het materiaal stoot water af en voorkomt dat vocht doordringt, waardoor het risico op schade en schimmelvorming wordt verminderd.

Een groot voordeel van een betonciré vloer in de badkamer is het ontbreken van voegen. Voegen zijn vaak de plek waar zich schimmel en vuil ophopen, maar met een naadloze betonciré vloer is dit probleem verleden tijd. Het schoonmaken van de vloer is eenvoudig en gemakkelijk, zonder dat er hardnekkig vuil in voegen blijft zitten.

Naast de waterbestendigheid en het gemak van schoonmaken, voegt een betonciré vloer ook esthetische waarde toe aan de badkamer. Het natuurlijke karakter van betonciré geeft de badkamer een unieke uitstraling en een gevoel van stijl en elegantie. De vloer heeft een natuurlijke textuur en kleurvariaties, waardoor elke betonciré vloer zijn eigen unieke karakter heeft. Het creëert een warme en moderne ambiance in de badkamer.

Bovendien is een betonciré vloer warmtegeleidend, wat betekent dat het de warmte van vloerverwarming goed kan verspreiden. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer, vooral tijdens de koude wintermaanden. De combinatie van een betonciré vloer met vloerverwarming zorgt voor extra comfort en maakt van de badkamer een warme en gezellige ruimte.

Kortom, een betonciré vloer is zeer geschikt voor een badkamer vanwege de waterbestendigheid, het gemak van schoonmaken, de esthetische waarde, de natuurlijke uitstraling, het karakter, de stijl, de warmtegeleiding en de compatibiliteit met vloerverwarming. Het is een duurzame en prachtige keuze voor het creëren van een badkamer die zowel functioneel als stijlvol is.

betonciré vloer in badkamer

Voordelen Nadelen
 • Waterbestendig
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Esthetische waarde
 • Natuurlijke uitstraling
 • Uniek karakter
 • Warmtegeleidend
 • Compatibel met vloerverwarming
 • Professionele installatie vereist
 • Kan glad worden bij natheid
 • Onderhoud nodig voor behoud van kwaliteit

Voordelen van een betonciré vloer in de keuken

Een betonciré vloer kan de perfecte keuze zijn om van jouw keuken een unieke en stijlvolle ruimte te maken. Het materiaal heeft een esthetische waarde en zorgt voor een naadloze afwerking. Met een betonciré vloer breng je een minimalistische look in de keuken, maar het past ook goed bij een industriële sfeer. Daarnaast kan het zorgen voor een warme ambiance in de ruimte.

Wat betonciré echt bijzonder maakt, is dat je de vloer kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. Er zijn verschillende kleuropties en afwerkingen beschikbaar, zodat je de vloer kunt laten aansluiten bij jouw keukeninterieur. Of je nu kiest voor een strakke en eigentijdse uitstraling of een meer rustieke en natuurlijke look, betonciré kan aan al jouw wensen voldoen.

Een betonciré vloer voelt niet alleen comfortabel aan, maar is ook zeer praktisch. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik in de keuken. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het perfect is voor een drukke keukenomgeving. Daarnaast geeft de vloer een eigentijdse uitstraling aan de ruimte, waardoor jouw keuken een moderne en trendy uitstraling krijgt.

Of je nu een strakke, minimalistische keuken wilt creëren of juist een warme en gezellige sfeer wilt neerzetten, een betonciré vloer is veelzijdig en past bij elke stijl. Met zijn esthetische waarde, naadloze afwerking en eigentijdse uitstraling is een betonciré vloer een uitstekende keuze voor elke keuken.

Betonciré vloer: veel kleurmogelijkheden

Een betonciré vloer biedt niet alleen de voordelen van een naadloze en stijlvolle afwerking, maar ook een veelvoud aan kleurmogelijkheden. Naast de traditionele grijstinten zijn er diverse natuurlijke tinten beschikbaar, zoals warm beige en aardse bruintinten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor opvallende gekleurde betonciré, zoals levendig rood, verfrissend groen, diepblauw of zuiver wit. Met betonciré zijn de kleurmogelijkheden eindeloos en kunt u de vloer volledig afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieurwensen.

Onze ervaren stucadoors experimenteren regelmatig met kleurpigmenten om bij te blijven met de laatste trends. Hierdoor kunnen we u een breed scala aan kleuropties bieden die perfect passen in moderne interieurs. In onze showroom kunt u alle mogelijke kleurstalen bekijken en een realistisch beeld krijgen van de kleurmogelijkheden van betonciré vloeren.

Een betonciré vloer met de juiste kleurkeuze kan een krachtige aanvulling zijn op de algehele esthetiek van uw interieur. Of u nu kiest voor een neutrale grijstint voor een minimalistische look, natuurlijke tinten voor een warme ambiance of een gedurfde kleur om een statement te maken, betonciré biedt de flexibiliteit om aan uw gewenste stijl te voldoen.

betonciré vloer in verschillende kleuren

Met betonciré kunt u de kleur van uw vloer afstemmen op andere elementen in de ruimte, zoals meubels, muurverf of accessoires. Het gebruik van kleur in uw betonciré vloer kan zorgen voor een harmonieus en samenhangend geheel.

“De kleurmogelijkheden van betonciré zijn echt eindeloos. Het geeft ons de vrijheid om op creatieve wijze aan de wensen van onze klanten te voldoen en unieke interieurs te creëren.” – Peter van den Berg, Hoofduitvoerder bij BetonDesign.

De keuze voor de juiste kleur kan afhangen van uw persoonlijke smaak, de gewenste sfeer en het type interieur waarin de betonciré vloer wordt geplaatst. Grijstinten zoals antraciet of betongrijs worden vaak gekozen voor een moderne en industriële uitstraling, terwijl natuurlijke en aardse kleuren zoals beige, zand of bruin een warme en rustige ambiance creëren. Gedurfdere kleuren kunnen gebruikt worden om een levendigere en speelsere sfeer te realiseren.

Of u nu kiest voor een subtiele kleurverandering of een opvallende kleuraccent, betonciré biedt de mogelijkheid om uw vloer volledig aan te passen aan uw persoonlijke stijl en de laatste interieurtrends.

Kleuropties Omschrijving
Grijstinten Van lichtgrijs tot antraciet, diverse nuances voor een moderne uitstraling
Natuurlijke tinten Beige, zand, bruin, voor een warme en rustieke sfeer
Gekleurd betonciré Rood, groen, blauw, wit, levendige kleuren om een statement te maken

Met betonciré vloeren kunt u uw interieur een geheel eigen karakter geven. Of u nu kiest voor een tijdloze en ingetogen look of juist voor een gedurfde en opvallende stijl, betonciré biedt de perfecte basis voor een eigentijds en uniek interieur.

De laatste kleurtrends voor betonciré vloeren

Bij BetonDesign houden we de laatste trends nauwlettend in de gaten en experimenteren we regelmatig met nieuwe kleurpigmenten. Op dit moment zien we een toenemende vraag naar natuurlijke tinten, waarbij warme aardetinten zoals terracotta en olijfgroen populair zijn. Ook zien we dat klanten steeds vaker kiezen voor gedurfde kleuraccenten, zoals diepblauw of felgeel, om een statement te maken in hun interieur. Trends kunnen veranderen, en daarom is het belangrijk om altijd de laatste kleuropties te bekijken in onze showroom.

Betonciré vloer: geschikt voor vloerverwarming

Een betonciré vloer is een uitstekende keuze voor vloerverwarming. Het biedt verschillende mogelijkheden om het verwarmingssysteem te integreren en zorgt voor een comfortabele en energiezuinige oplossing.

Er zijn diverse methoden om vloerverwarming te plaatsen bij een betonciré vloer. Een optie is het gebruik van buizen die in een golvende beweging worden geplaatst en aangesloten op de gasleiding. Deze methode zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte over de vloer.

Een alternatieve methode is het gebruik van verwarmingsmatten. Deze matten hebben geen gasaansluiting nodig, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn. Het is echter belangrijk om de vloer eerst te egaliseren voordat deze wordt gestuct met betonciré.

Een innovatieve methode is de dunste elektrische verwarming, genaamd Topcret Summery®. Dit systeem is geïntegreerd in het microcement van de betonciré vloer. Het is energiezuinig, waterdicht en geschikt voor vochtige ruimtes, waardoor het ideaal is voor keukens en badkamers. Daarnaast draagt het bij aan een comfortabele en allergievrije omgeving.

Met een betonciré vloer kunt u dus genieten van zowel de esthetische voordelen van betonciré als de comfortabele warmte van vloerverwarming. Het is een duurzame en praktische oplossing die geschikt is voor renovaties en nieuwe projecten.

Mortex stuc: authentieke uitstraling voor vloeren

Naast betonciré bieden wij ook mortex stuc aan. Dit product heeft een vergelijkbare uitstraling als tadelakt, een traditionele Marokkaanse afwerking. Tadelakt is echter niet geschikt voor vloeren vanwege de zachtheid van het materiaal. Mortex stuc daarentegen biedt dezelfde authentieke uitstraling als tadelakt, maar is wel geschikt voor vloeren. Het zorgt voor een unieke afwerking met een karakteristieke uitstraling.

Mortex stuc kenmerkt zich door zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Het kan worden toegepast op verschillende vloeroppervlakken, zoals betonnen vloeren, houten vloeren en tegelvloeren. Met mortex stuc creëert u een vloer met een rustieke en authentieke uitstraling.

Een van de voordelen van mortex stuc is dat het waterbestendig is, waardoor het ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Het materiaal is ook krasbestendig en gemakkelijk schoon te houden, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

Bovendien biedt mortex stuc veel mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking. U kunt kiezen uit verschillende tinten en texturen om de vloer aan te passen aan uw persoonlijke smaak en interieurstijl. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of juist een meer traditionele sfeer wilt creëren, met mortex stuc kunt u alle kanten op.

Voordelen van mortex stuc voor vloeren:

 • Authentieke uitstraling
 • Waterbestendig
 • Krasbestendig
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Diverse kleur- en afwerkingsmogelijkheden

“Mortex stuc biedt een unieke afwerking voor vloeren, met een authentieke uitstraling en duurzame eigenschappen. Het is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een vloer met karakter.”

Betonciré vloer: inspiratie voor keukeninterieurs

Een betonciré vloer kan inspiratie bieden voor diverse keukeninterieurs. Of je nu een modern interieur met een industriële sfeer wilt creëren of juist een warme ambiance wilt neerzetten, een betonciré vloer kan hieraan bijdragen.

Met betonciré zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van kleuren en afwerkingen. Hierdoor kunt u de vloer volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer in de keuken versterken.

Een betonciré vloer voegt karakter en stijl toe aan elke keuken. Het ruwe en toch verfijnde uiterlijk creëert een unieke uitstraling die perfect past bij moderne interieurs. Daarnaast past een betonciré vloer ook goed bij een industriële sfeer, waarbij de ruwe texturen en subtiele kleuren zorgen voor een stoere en eigentijdse uitstraling.

Naast de esthetische aspecten biedt een betonciré vloer ook praktische voordelen. Het is duurzaam, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Dit maakt het een ideale keuze voor keukeninterieurs.

Laat je inspireren door de mogelijkheden van een betonciré vloer en creëer een unieke en stijlvolle keuken die volledig voldoet aan jouw wensen en smaak.

Voorbeeld van een industriële keuken met een betonciré vloer

Kenmerken Voordelen
Stoere en ruwe uitstraling Creëert een industriële sfeer
Subtiele kleuren Past goed bij moderne interieurs
Duurzaam en slijtvast Gaat lang mee en is bestand tegen dagelijks gebruik
Gemakkelijk te onderhouden Geen ingewikkeld schoonmaakproces nodig

Conclusie

Een mortex keuken met een betonciré vloer is de perfecte keuze voor uw keukenrenovatie. Deze combinatie biedt niet alleen een naadloze en stijlvolle afwerking, maar heeft ook praktische voordelen. De betonciré vloer is waterbestendig, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken of waterbeschadiging in uw keuken. Daarnaast heeft de betonciré vloer een esthetische waarde, waardoor uw keuken een unieke uitstraling krijgt.

Wat deze optie nog aantrekkelijker maakt, is de veelheid aan kleurmogelijkheden die betonciré biedt. U kunt de kleur van de vloer aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer in uw keuken creëren. Of u nu houdt van een moderne industriële look of een warme ambiance, een betonciré vloer kan aan uw wensen voldoen.

Al met al biedt een mortex keuken met een betonciré vloer niet alleen een functionele, waterbestendige oplossing voor uw keukenrenovatie, maar voegt het ook een esthetische waarde toe. Met een betonciré vloer kunt u een uniek keukeninterieur creëren dat zowel functioneel als elegant is. Kies voor de duurzaamheid, de waterbestendigheid en de esthetische waarde van een betonciré vloer voor uw keuken.