Stortbeton prijzen

STORTBETON PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Wanneer u werkt aan een nieuwe woning, aanbouw of nieuwe bebouwing in de tuin kunt u met stortbeton tegen scherpe tarieven zeer duurzame projecten realiseren. De stortbeton prijzen verschillen per aanbieder, het is daarom zaak om u vooraf goed te oriënteren op de markt. Prijzen van stortbeton zijn slechts één factor in het gehele plaatje, communicatie met de leverancier, de juiste informatie vooraf en gedurende het project zijn ook van groot belang. Laten we de meest relevante aspecten op een rijtje zetten en de mogelijkheden bekijken om zo de beste en goedkoopste stortbeton prijzen te bepalen.

STORTBETONPRIJZEN, PARTICULIERE RICHTPRIJZEN:

 • C12/15 EE1 S3 D32 : 85€/m3
 • C16/20 EE1 S3 D32 : 88€/m3
 • C20/25 EE1 S3 D32 : 92€/m3
 • C25/30 EE1 S3 D32 : 95€/m3
 • C25/30 EE2 S3 D32 : 97€/m3
 • C30/37 EE2 S3 D32 : 99€/m3
 • C30/37 EE3 S3 D32 : 101€/m3
 • C35/45 EE4 S3 D32 : 105€/m3

Alle betonsoorten met standaard CEM III/A 42.5

 • Onvolledige lading dient er 7€ m3
 • Superplast S4 : 4,5€/m3
 • Grind 4/14 : 8€/m3
 • Grind 2/8 : 14€/m3

PRIJZEN BETONPOMP

Betonpomp “citypomp” standaard met 60 lm dunne darm – pomp zonder giek – verplicht grind 4/14 te nemen : 340€ – + 75/uur (aankomst – vertrek + ½ uur poetsen) Op vraag kan ook tot 100 lm.

 • Betonpomp 24 m : 305€ – + 5€/m3
 • Betonpomp 32 m : 320€ – + 5,5€/m3
 • Betonpomp 36 m : 340€ – + 7€/m3
 • Betonpomp 42 m : 500€ – + 8€/m3

WERKEN MET STORTBETON

Stortbeton is een prettig materiaal om mee te werken. Omdat het beton op maat kan worden gemengd is het van belang om te weten wat voor een soort bebouwing het betreft, en de locatie. Gebouwen aan zee vereisen een andere aanpak dan gebouwen verder landinwaarts. De samenstelling van de bodem, de omliggende bebouwing en andere aspecten spelen allemaal een rol. De specialist kan u hierbij hulp bieden.

MOGELIJKHEDEN MET STORTBETON

U kunt alle kanten op met stortbeton, de uiteindelijke stortbeton prijzen zijn ook afhankelijk van de toepassing. Bij een tuinhuis zijn de voorwaarden voor een kwalitatief goede constructie anders dan bij een zwembad. De stortbeton prijzen voor gebruik buitenshuis vallen anders uit dan stortbeton prijzen bij binnen gebruik. Door vooraf een duidelijk bouwplan te maken kan een complete offerte worden opgesteld.

VRAAG VOORAF EEN OFFERTE AAN

U wilt graag voor aanvang weten waar u aan toe bent, dat spreekt voor zich. Daarom zult u vooraf één of meerdere stortbeton prijzen opvragen. Wanneer u reeds een gedetailleerd plan heeft opgesteld, eventueel samen met een architect, kan er een duidelijke offerte worden opgesteld. Naast verschillen in de stortbeton prijzen zijn er ook verschillen in de dienstverlening van het bedrijf. Kijk ook naar de kosten voor het materieel tijdens de werkzaamheden, die kunnen flink uiteen lopen. Het totale kostenplaatje is meer dan alleen de stortbeton prijzen.

DE AFSTAND SPEELT OOK EEN ROL

Niet alle leveranciers bevinden zich bij u in de omgeving. Hoewel het kan lonen om ook buiten de directe leefomgeving navraag te doen zijn de stortbeton prijzen wel deels afhankelijk van de afstand. Naast de zware materialen moet het beton ook vervoerd worden, of bij mengen ter plekke moeten de grondstoffen worden aangeleverd. Het materieel moet worden getransporteerd en er is vaak aanvullend personeel nodig. Hoe groter de afstand hoe hoger de totale kosten uitvallen.

STORTBETON TER PLEKKE MENGEN

Bij de stortbeton prijzen wordt ook rekening gehouden met het mengen van het juiste beton. Dit kan vaak ter plekke met een kleine betonmolen, het is ook mogelijk dat er een betonwagen wordt ingezet, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Dit heeft allemaal invloed op de stortbeton prijzen.

INVESTEER IN KWALITEIT

Houd er rekening mee dat de nieuwe bebouwing voor lange tijd zal staan. Kijk niet alleen naar de laagste stortbeton prijzen maar houd ook rekening met de kwaliteit van de gebruikte materialen en de kwaliteit van de dienstverlening. Een verkeerde beslissing nu kan voor hoge kosten in de toekomst zorgen.