Mortex Prijs per m2: Wat Kost Uw Nieuwe Bekleding?

De Mortex vloer, een micro-mortel op basis van cement en kalk, biedt een exclusieve en duurzame uitstraling voor diverse toepassingen binnen en buiten, dankzij zijn waterdichte eigenschappen en grote kleurenkeuze. Deze vloer is geschikt voor verschillende ondergronden en toepassingen, waaronder vloer- en wandbekleding van natte ruimtes, en biedt een unieke betonlook. De prijs voor het laten plaatsen van een Mortex vloer door een vakman varieert tussen €65 – 150 per vierkante meter, inclusief btw en plaatsing, afhankelijk van de laagdikte en kleurpigmenten. Voor een prijsbepaling voor jouw project kan je terecht bij onze gratis offertedienst. Bij het laten renoveren van je woning met Mortex door een vakman heb je recht op een verlaagd btw-tarief van 6%. Let op, je woning moet wel ouder zijn dan 10 jaar. Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan bij een vakman gespecialiseerd in Mortex in jouw buurt.

Mortex is een populaire afwerkingsmethode voor badkamers, vloeren en wanden. Benieuwd naar de prijs? Lees verder om te ontdekken wat de kosten zijn voor uw project.

mortex prijs

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • De prijs van Mortex wordt meestal uitgedrukt per vierkante meter.
 • De totale kosten variëren afhankelijk van de oppervlakte, moeilijkheidsgraad en gewenste afwerking.
 • Vraag een offerte aan bij een specialist om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen.
 • Vergelijk meerdere offertes om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.
 • Bespaar niet op kwaliteit, Mortex is een investering die de waarde van uw woning kan verhogen.

Wat is Mortex?

Mortex is een veelgebruikte stuc-methode die een betonlook uitstraling creëert. Het kan op bijna elke ondergrond worden toegepast en kan worden afgewerkt met meerdere lagen coating. Deze veelzijdige afwerking wordt vaak gebruikt voor badkamers, vloeren, aanrechtbladen en meubels.

Wat Mortex onderscheidt, is het mineraal aspect dat het toevoegt aan uw interieur. Het geeft een unieke uitstraling met een ruw en natuurlijk karakter. Bovendien is Mortex verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat het mogelijk maakt om de perfecte betonlook aan te passen aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

“Mortex is niet alleen een prachtige wandafwerking, maar het biedt ook duurzaamheid en waterbestendigheid, waardoor het ideaal is voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Het is een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar een eigentijdse en trendy uitstraling in hun interieur.” – Mortex specialist

Met Mortex kunt u dus een verfijnde betonlook creëren die naadloos integreert in verschillende ruimtes in uw huis. Het biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke afwerking, maar ook duurzaamheid en functionaliteit.

Mortex Prijs per M2

De prijs van Mortex wordt meestal uitgedrukt per vierkante meter. Deze prijs kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de oppervlakte van het project, de moeilijkheidsgraad en de gewenste afwerking. Het is daarom belangrijk om te weten hoeveel u kunt verwachten te betalen voor uw Mortex-project.

De gemiddelde prijs voor een Mortex-vloer bedraagt ongeveer €100 per vierkante meter, inclusief materiaal en arbeidskosten. Voor een Mortex-wand ligt de prijs iets lager, rond de €80 per vierkante meter. Dit zijn echter richtprijzen en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke kenmerken van uw project.

Om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen, is het raadzaam om een offerte aan te vragen bij een specialist in Mortex-afwerking. Zij kunnen rekening houden met uw specifieke wensen, de oppervlakte van het project en andere relevante factoren om u een gedetailleerde kostenraming te geven.

Onderdeel Gemiddelde prijs per m²
Mortex-vloer €100
Mortex-wand €80

Let op: de prijs per vierkante meter kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project, de gewenste afwerking en eventuele extra opties zoals ingebouwde nissen of speciale vormen.

Zorg ervoor dat u altijd meerdere offertes vergelijkt voordat u een definitieve beslissing neemt. Dit stelt u in staat om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden en ervoor te zorgen dat u binnen uw budget blijft.

Offerte aanvragen voor uw Mortex project

Als u geïnteresseerd bent in het laten uitvoeren van een Mortex-project, is het raadzaam om contact op te nemen met een professionele Mortex-specialist voor een offerte. Door een offerte aan te vragen, kunt u een duidelijk beeld krijgen van de kosten en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Een ervaren Mortex-specialist zal met u samenwerken om de specificaties van uw project te bespreken en alle relevante informatie te verzamelen. Op basis hiervan kunnen ze een gedetailleerde offerte opstellen die rekening houdt met de prijs per vierkante meter, de totale oppervlakte, eventuele extra opties en de geschatte arbeidskosten.

Vergeet niet om ook naar referenties en ervaringen van eerdere klanten te vragen om er zeker van te zijn dat u samenwerkt met een betrouwbare en professionele Mortex-specialist.

Mortex Prijs voor Badkamer

De prijs voor het gebruik van Mortex in een badkamer kan variëren. Het hangt af van de grootte van de badkamer, de gewenste afwerking en eventuele extra opties zoals ingebouwde nissen of speciale vormen. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u het beste contact opnemen met een professionele Mortex-specialist.

Een professionele Mortex-specialist kan uw badkamer beoordelen en u voorzien van een gedetailleerde offerte op maat. Het is belangrijk om de specialist alle relevante informatie te verstrekken, zoals de afmetingen van de ruimte, eventuele specifieke wensen en eventuele extra’s die u wilt toevoegen, zoals ingebouwde nissen of speciale vormen.

Door contact op te nemen met een specialist in Mortex kunt u een beter inzicht krijgen in de prijs voor het gebruik van Mortex in uw badkamer. De specialist kan u ook adviseren over eventuele alternatieve afwerkingsmogelijkheden en u helpen bij het maken van de beste keuze voor uw project.

Offerte aanvragen voor uw Badkamer Project

Om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen voor het gebruik van Mortex in uw badkamer, kunt u het beste een offerte aanvragen bij een professionele Mortex-specialist. Een offerte biedt u een gedetailleerd overzicht van de kosten en stelt u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen.

Neem contact op met een aantal Mortex-specialisten en vraag hen om een offerte op maat te maken voor uw badkamerproject. Door meerdere offertes te vergelijken, kunt u een goed beeld krijgen van de kosten en kunt u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw project vinden.

Voorbeeld van een Mortex Offerte voor een Badkamer

Werkzaamheden Afmetingen Prijs per m2
Mortex vloer 6m2 €80,00
Mortex wanden 20m2 €120,00
Ingebouwde nissen 2 stuks €50,00
Totaal €3.040,00

Bovenstaande tabel geeft een voorbeeld van een Mortex offerte voor een badkamer van 6m2 vloeroppervlakte en 20m2 wandoppervlakte, inclusief 2 ingebouwde nissen. De totale prijs komt in dit geval uit op €3.040,00.

Houd er rekening mee dat dit slechts een voorbeeld is en dat de uiteindelijke prijs kan variëren afhankelijk van uw specifieke wensen en de complexiteit van het project. Het is altijd raadzaam om een offerte op maat aan te vragen bij een Mortex-specialist.

Mortex Prijs voor Badkamer

Mortex Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van Mortex voor uw project, is het aan te raden om een offerte aan te vragen. Een Mortex-specialist kan de details van uw project bespreken en een nauwkeurige prijsopgave geven op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Met een offerte kunt u een gedetailleerd overzicht krijgen van de kosten en zorgen voor een transparante prijsberekening. Uw Mortex-specialist zal rekening houden met factoren zoals de oppervlakte van het te bedekken gebied, de moeilijkheidsgraad van het project en de gewenste afwerking. Door een offerte aan te vragen, kunt u een beter inzicht krijgen in de totale kosten van uw Mortex-project.

“Het aanvragen van een offerte is de eerste stap naar het realiseren van uw Mortex-droom. Het stelt u in staat om de prijzen van verschillende Mortex-specialisten te vergelijken en de beste optie te kiezen die past bij uw budget en behoeften.”

Het aanvragen van een offerte is meestal eenvoudig en kan online of telefonisch worden gedaan. U kunt contact opnemen met verschillende Mortex-specialisten en hen vragen om een gedetailleerde prijsopgave voor uw specifieke project. Zorg ervoor dat u de juiste informatie verstrekt, waaronder de gewenste oppervlakte, het type ruimte waarin u Mortex wilt aanbrengen, en eventuele speciale vereisten.

Houd er rekening mee dat een offerte niet alleen de totale kosten van het Mortex-project omvat, maar ook eventuele bijkomende kosten, zoals voorbereidende werkzaamheden of extra materialen. Door een gedetailleerde offerte aan te vragen, kunt u een realistische inschatting maken van het budget dat nodig is om uw gewenste Mortex-afwerking te realiseren.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw Mortex-project. Het biedt u de mogelijkheid om uw ideeën werkelijkheid te laten worden en een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen die past bij uw budget en wensen.

Waardevol advies:

Een ervaren Mortex-specialist kan u ook waardevol advies geven over het project. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en afwerkingen die het beste passen bij uw interieur. Daarnaast kunnen ze u informeren over mogelijke alternatieven en u begeleiden bij elke stap van het proces.

Vraag vandaag nog een offerte aan en maak uw Mortex-droom werkelijkheid!

Wat beïnvloedt de Mortex Prijs?

De prijs van Mortex kan worden beïnvloed door verschillende factoren. Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen wanneer u een offerte aanvraagt voor uw Mortex-project. Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten:

 1. Oppervlakte: De grootte van het te bedekken oppervlak speelt een rol bij het bepalen van de prijs. Hoe groter het oppervlak, hoe meer materiaal en arbeid er nodig is, wat de kosten kan verhogen.
 2. Moeilijkheidsgraad: De complexiteit van het project kan de prijs beïnvloeden. Als er speciale technieken, vormen of patronen nodig zijn, kan dit extra arbeid en expertise vereisen, wat de kosten kan verhogen.
 3. Gewenste afwerking: Het type afwerking dat u kiest voor uw Mortex-project kan ook van invloed zijn op de prijs. Sommige afwerkingen vereisen meer lagen coating of complexere technieken, wat de kosten kan verhogen.
 4. Extra opties: Eventuele extra opties zoals ingebouwde nissen, speciale vormen of aangepaste kleuren kunnen de prijs verhogen. Deze opties vereisen mogelijk extra materiaal en arbeid.

Door deze factoren in gedachten te houden en duidelijk uw wensen en eisen te communiceren bij het aanvragen van een offerte, kunt u een nauwkeurige prijsopgave ontvangen voor uw Mortex-project.

Factoren die de Mortex Prijs beïnvloeden Invloed op Mortex Kosten
Oppervlakte Hoe groter het oppervlak, hoe hoger de kosten
Moeilijkheidsgraad Complexere projecten vereisen extra arbeid en expertise, wat de kosten verhoogt
Gewenste afwerking Sommige afwerkingen vereisen meer lagen coating en complexere technieken, wat de kosten kan verhogen
Extra opties Speciale vormen, kleuropties of nissen kunnen extra kosten met zich meebrengen

Vergelijken van Mortex Prijs

Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen en de prijzen van verschillende Mortex-specialisten te vergelijken. Op deze manier kunt u de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden en een weloverwogen beslissing nemen over uw nieuwe bekleding.

Door prijzen te vergelijken, krijgt u een beter inzicht in de marktprijs voor Mortex en kunt u zien of een specialist redelijke tarieven hanteert. Bovendien kunt u letten op eventuele extra kosten die bij bepaalde offertes worden vermeld.

Het aanvragen van offertes bij verschillende specialisten stelt u ook in staat om hun expertise en professionaliteit te beoordelen. U kunt bijvoorbeeld vragen stellen over hun ervaring met het werken met Mortex, referenties opvragen en certificeringen controleren. Een competente en betrouwbare Mortex-specialist kan een groot verschil maken in de kwaliteit van het eindresultaat.

Zodra u de offertes heeft ontvangen, is het belangrijk om ze grondig door te nemen en ze niet alleen te beoordelen op prijs. Let op de details van elke offerte, zoals de inbegrepen materialen, het aantal coatinglagen en eventuele garanties. Dit helpt u bij het vergelijken van de offertes op een meer uitgebreid niveau.

Uiteindelijk zult u merken dat het vergelijken van Mortex-prijzen u helpt om een weloverwogen beslissing te nemen en de beste optie voor uw budget en behoeften te kiezen. Het kost wat tijd en moeite, maar het is de investering zeker waard.

Voorbeeld Mortex Offerte Vergelijking

Mortex Specialist Totaalprijs Inbegrepen Materialen Aantal Coatinglagen Garantie
Specialist A €4500 Mortex basislaag en afwerkingscoating 2 2 jaar
Specialist B €5000 Mortex basislaag en hoogwaardige afwerkingscoating 3 5 jaar
Specialist C €4000 Mortex basislaag 1 Geen garantie

De bovenstaande tabel biedt een voorbeeld van hoe een vergelijking van Mortex-offertes eruit kan zien. U kunt zien dat er aanzienlijke verschillen kunnen zijn in de totaalprijs, inbegrepen materialen, het aantal coatinglagen en de geboden garantie. Het is cruciaal om al deze factoren in overweging te nemen bij het maken van uw keuze.

Vergeet niet dat het belangrijk is om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit en reputatie van de Mortex-specialist. Door een grondige vergelijking uit te voeren, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt en het beste resultaat krijgt voor uw Mortex-project.

Andere Kosten bij Mortex Toepassing

Naast de kosten voor het aanbrengen van Mortex kunnen er ook andere kosten zijn waar u rekening mee moet houden. Deze extra kosten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke details van uw project. Enkele bijkomende kosten die mogelijk van toepassing kunnen zijn, zijn onder andere:

 • Voorbereidende werkzaamheden, zoals het verwijderen van oude bekleding of het egaliseren van de ondergrond
 • Extra materialen, zoals coatings of speciale afwerkingsproducten

Het is belangrijk om deze kosten altijd te bespreken met uw Mortex-specialist. Zij kunnen u precies vertellen welke extra kosten van toepassing zijn op uw specifieke project. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u een nauwkeurige berekening maken van de totale kosten.

Als richtlijn kunt u rekening houden met een extra kost van ongeveer 10% tot 20% bovenop de prijs voor het aanbrengen van Mortex. Deze extra kosten kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en uw specifieke wensen voor de afwerking.

Neem altijd de tijd om een gedetailleerd kostenplaatje te bespreken voordat u akkoord gaat met het Mortex-project. Zo weet u zeker dat u een realistisch beeld krijgt van de totale kosten en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

bijkomende kosten mortex

Mortex als Investering

Het gebruik van Mortex kan een goede investering zijn voor uw woning. Deze afwerkingsmethode is duurzaam, waterdicht en onderhoudsvriendelijk, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan uw interieur. Bovendien kan Mortex de waarde van uw woning verhogen vanwege zijn trendy en exclusieve uitstraling.

Het feit dat Mortex een trendy en populaire keuze is, voegt een moderne esthetiek toe aan uw huis. De betonlook van Mortex is tijdloos en past bij verschillende interieurstijlen, van industrieel tot modern. Hierdoor maakt het uw woning aantrekkelijker voor potentiële kopers, mocht u in de toekomst besluiten te verkopen.

Een ander voordeel van Mortex als investering is de duurzaamheid en waterdichtheid ervan. In tegenstelling tot andere bekledingsmaterialen kan Mortex goed tegen vocht en slijtage. Dit betekent dat het lang meegaat en weinig onderhoud vereist, waardoor u kosten en gedoe bespaart op de lange termijn.

Om de waardevermeerdering van uw woning met Mortex te maximaliseren, is het belangrijk om de afwerking professioneel uit te laten voeren. Een ervaren Mortex-specialist kan de juiste technieken en materialen gebruiken om een hoogwaardige afwerking te garanderen. Dit zal niet alleen de esthetiek verbeteren, maar ook de duurzaamheid en waarde van uw investering vergroten.

Voordat u besluit om Mortex toe te passen in uw woning, is het belangrijk om de kosten en voordelen zorgvuldig af te wegen. Hoewel Mortex een investering kan zijn die de waarde van uw woning verhoogt, moet u ook rekening houden met de initiële kosten en de mogelijkheid van toekomstige renovaties. Neem contact op met een professionele Mortex-specialist voor een gedetailleerde offerte en deskundig advies.

Ervaringen en Advies van Experts

Het is altijd nuttig om ervaringen en advies van experts te raadplegen voordat u besluit om Mortex toe te passen. U kunt praten met mensen die Mortex al hebben gebruikt of professionele Mortex-specialisten raadplegen voor gedegen advies en begeleiding bij uw project.

Conclusie

De prijs van Mortex kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de oppervlakte, de moeilijkheidsgraad en de gewenste afwerking. Het is belangrijk om een offerte aan te vragen bij een professionele Mortex-specialist om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen. Vergeet niet om meerdere offertes te vergelijken en ervaringen en advies in te winnen voordat u een beslissing neemt.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van Mortex, is het ongetwijfeld een investering die de waarde van uw woning kan verhogen. Mortex is duurzaam, waterdicht en onderhoudsvriendelijk, waardoor het een populaire keuze is voor afwerkingen in badkamers, vloeren en wanden.

Kortom, de prijs van Mortex is afhankelijk van verschillende factoren en kan het beste worden bepaald door een offerte aan te vragen bij een Mortex-specialist. Vergeet niet om offertes te vergelijken en advies in te winnen, zodat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt voor uw nieuwe bekleding.